Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Call Us Now

0044 889 555 432

Opening times

Mon - Fri 9.00 - 18.00

Bel voor een afspraak

06 52 522 636

Pages

Wil jij graag bloedonderzoek doen om te kijken of je een tekort aan vitamines en mineralen hebt, heb je al lange tijd verschillende klachten of ben je gewoon nieuwsgierig? Dan is de energetische Morfologische Bloedtest (EMB bloedtest) iets voor jou!

Ons bloed is in feite een transportsysteem van ons lichaam. Dagelijks stroomt de vloeistof duizenden keren rond door onze bloedvaten. Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem. De kwaliteit van het bloed kan dus je hele systeem beïnvloed en ons daarom zoveel inzichten geven.

De EMB test heeft een andere benadering dan regulier bloedonderzoek. Het is een energetische morfologische bloedonderzoek. Dit betekent dat het slaat op de organen en weefsel van het lichaam.

Het doel van de EMB bloedtest is vooral het inzichtelijk maken van voedingstekorten, energetische verstoringen of gewoon een algehele gezondheidscheck.

Wat meet de EMB bloedtest?

 • Vitamine
 • Mineralen
 • Spoorelementen
 • Leverbelasting
 • Darmverstoringen
 • Vrije radicalen en toxiciteit
 • Virale en bacteriële belasting
 • Pancreasinsufficiëntie
 • Hormoonbalans
 • Neurotransmitters
 • Vetzuur profiel
 • Geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten etc.)
 • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb, ijzer) en Hematocriet (Ht)

 

Hoe werkt het?

Alle cellen in het lichaam hebben een cel-eigen energetische waarde (trilling). Deze energetische waarde worden via resonantie gemeten. Het apparaat zendt een orgaan specifieke trillingen uit en ontvangt deze terug van het orgaan. Het verschil tussen het gezonden en ontvangen signaal wordt omgezet. Hierdoor is er te zien hoeveel functieverlies er in de cel is ontstaan. Bloed bevat ook energetische trillingen/waarde

LET OP! De adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.

 

Kosten

U Kunt 2 opties kiezen voor de EMB-test.

 

Optie 1: Het eerst consult duurt 30 minuten in de praktijk. Hierin wordt de bloedtest afgenomen en bespreken we kort uw klachten. U krijgt de uitslag van de test binnen 3 weken via de mail opgestuurd met hierin de adviezen. De kosten van deze test (afname van de test, onderzoekskosten van het laboratorium, testmateriaal, verzendkosten en het beoordelen van de uitslag) bedragen €199,-. Dit is exclusief eventuele vervolg consulten.

 

Optie 2: Het eerste consult duurt 90 minuten. Hierin wordt de bloedtest afgenomen, bespreken we uw klachten en zullen we uw leefstijl en voeding meenemen in het gesprek. Na dit consult kunt u alvast starten met de adviezen. Verder krijgt u de uitslag van de test binnen 3 weken via de mail opgestuurd met hierin nog extra adviezen. Na 4 weken vanaf het eerst consult zullen we weer een afspraak inplannen van 30 minuten waarin we het verloop kunnen bespreken. De kosten van deze optie bedragen €199,- (afname van de test, onderzoekskosten van het laboratorium, testmateriaal, verzendkosten en het beoordelen van de uitslag) + 90 minuten consult diëtetiek. De kosten die daarbij horen kunnen per verzekeraar wisselen tussen de €60,- en €75,- per uur.

 

Let op! De kosten van de bloedtest zelf worden NIET vergoed door de zorgverzekeraar. De diëtiste wordt 3 uur per jaar via het basispakket vergoed, dus de consulten zelf worden vergoed door de verzekeraar. Dit is wel met aftrek van wettelijk vastgesteld eigen risico. Cliënten die aangemeld zijn via de ketenzorg hebben geen eigen risico.

 

PS De EMB-test kan worden gezien als handig hulpmiddel om een goed beeld te geven van je lichaam, maar let op het is niet bedoeld als vervanging van een zorgvuldige medische verzorging en geldt alleen als referentie en niet als diagnostische conclusie.